Monday, January 31, 2011

Hilang Handphone

Ummi tak faham la dengan manusia yang ambil barang orang yang bukan hak dia.


Semalam ummi kehilangan hp di Billion PKNS. Ku `Iffah main hp dan tinggalkan kat tempat duduk (tempat try kasut tingkat 2) masa Ummi tengah bf Ku Fateh. Bila tersedar yang hp x de dalam beg, adik pun call, terus tak dapat dah. Orang yg amek tu dah Off, padahal Ummi baru je cas. So Ummi pun pergi balik tempat tu, diorang kata tak nampak. Kejadian tu antara pukul 7 - 7.30 pm, memang tak ada pelanggan lain kecuali kami di area tu. Hm....rezeki ummi setakat tu je.


Hp tu pemberian suami pada 17 Jan 2009. Sedih..tak pernah hilang hp melainkan rosak je baru ummi beli baru. Kepada yang ambil hp tu, hanya Allah sahaja yang berhak membalas perbuatan dia. Ummi harap sgt orang tu call sesiapa utk pulangkan balik, tp nampaknya tiada.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...