Friday, November 22, 2013

Birthday Present

Actually Anak sulong Ummi, Ku `Iffah baru je menyambut hari lahirnya yang ke-8 pada 5 November 2013 lalu..

Dia nak sangat sambut di sekolah, maka Walid pun belikan kek dan goody bags yg amat sederhana untuk di bawa ke sekolah. Tak sempat ambil gambar pun, semuanya buat dalam satu malam je.

Istimewanya kali ini anak Ummi sambut bersama-sama rakan sekelas, jadi meriah lagi lah majlis tu.

Untuk anak dara Ummi sorang ni, Ummi jahitkan Pencil Case sebagai hadiah tahun ini. Atas permintaan Ku `Iffah yang dok minta jahitkan pencil case.

Semoga anak Ummi membesar menjadi anak yang solehah, menjadi kakak yang baik dan contoh kepada adik-adik ya!

Selamat berhujung minggu...





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...