Monday, July 16, 2012

GAMBAR AKTIVITI MENJAHIT

Ini lah antara gambar yang sempat Ummi tangkap:

Iniliah cikgunya....Puan Suryani Kamaruddin

Antara peserta nya adalah Puan Siti Mariam, Puan Rosnita

Puan Rousnafizah, Puan Nuriah

Many thanks to Puan Roslinah Idris yang set up kelas ni..

"untuk buat lubang leher ni kene gosong sekeping kain ni dulu..."

"ha.....kak Rous dah tersalah potong kain....mcm mana nak buat ni ye...", Kak Mariam

Kak Diana pun cekap juga memotong dan menjahit..



Puan Che Nora ni gigih tau...walaupun tiada pengalaman memotong dan menjahit sebelum ni..


Ini baju anak perempuan ummi...separuh jalan ni..nak yg dah siap nanti raya Ummi amek gambar ye
Ha...baju ni 'Iffah sangat suka pakai kan..?..ummi pun suka tgok anak ummi pakai...

Ini xde apa..saja letak....
Oklah, minggu ni adalah minggu terakhir kelas ini. Baju kurung pun ada yang dah siap. Jumpa lagi dan selamat berpuasa!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...